Advertisement

Παπασταθοπουλοσ Ολυμπιακοσ - Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στα «ερυθρόλευκα»! - Messinia Live / Ο έλληνας κεντρικός αμυντικός φέρεται να «κλείνει» στον ολυμπιακό.

Παπασταθοπουλοσ Ολυμπιακοσ - Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στα «ερυθρόλευκα»! - Messinia Live / Ο έλληνας κεντρικός αμυντικός φέρεται να «κλείνει» στον ολυμπιακό.. Έως το 2023 θα είναι κάτοικος πειραιά ο σωκράτης παπασταθόπουλος, ο οποίος σήμερα (25/1) θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού είναι και επίσημα ο σωκράτης παπασταθόπουλος, όπως ανακοίνωσαν το απόγευμα της δευτέρας… Είμαστε πανέτοιμοι και προέχει να κερδίσουμε», δήλωσε ο καλαματιανός στόπερ της άρσεναλ. Το πρώτο γκολ του σωκράτη με τα ερυθρόλευκα (vids). Ο έλληνας κεντρικός αμυντικός φέρεται να «κλείνει» στον ολυμπιακό.

Από ιατρικές εξετάσεις πέρασε ο σωκράτης παπασταθόπουλος και αναμένεται στα γραφεία της παε για να. Ο ρόνι λόπες έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του στην ελλάδα προκειμένου να κλείσει και τυπικά. «να σκεφτούμε τη νίκη και στα δύο ματς». Δεύτερο παιδί για τον διεθνή έλληνα ποδοσφαιριστή! Έως το 2023 θα είναι κάτοικος πειραιά ο σωκράτης παπασταθόπουλος, ο οποίος σήμερα (25/1) θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ...
Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ... from img.documentonews.gr
Νέος σοβαρός τραυματισμός για τους «ερυθρόλευκους» πριν από τον τελικό με. Πειραματικός ολυμπιακός των αγώνων με τη λουντογκόρετς εξαφανίστηκε και αυτός που εμφανίστηκε στο πρώτο ματς με τη σλόβαν μπρατισλάβας για τα. Ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού είναι και επίσημα ο σωκράτης παπασταθόπουλος, όπως ανακοίνωσαν το απόγευμα της δευτέρας… Βάζει τα ερυθρόλευκα ο σωκράτης παπασταθόπουλος. Ο σωκράτης παπασταθόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες του ολυμπιακού στη σημερινή (18/8) συνέντευξη τύπου για τον πρώτο αγώνα με την σλόβαν μπρατισλάβας (19/8, 22.00) στο «γ. Το πρώτο γκολ του σωκράτη με τα ερυθρόλευκα (vids). «έχω μιλήσει με τους συμπαίκτες μου για τον ολυμπιακό. Tη σπουδαία μεταγραφή του σωκράτη παπασταθόπουλου επισφράγισε ο ολυμπιακός.

Ο σωκράτης παπασταθόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο να σμίξει με τον κώστα μανωλά στον ολυμπιακό.

Άρσεναλ και παπασταθόπουλος αποφάσισαν να τερματίσουν πρόωρα την συνεργασία τους και ο ελληνας διεθνής στόπερ είναι πλέον ελεύθερος να συμφωνήσει. Βάζει τα ερυθρόλευκα ο σωκράτης παπασταθόπουλος. Την πεποίθηση του πως ο ολυμπιακός θα είναι καλύτερος την πέμπτη (19/8) κόντρα στη σλόβαν σε σχέση με τα ματς με την λουντογκόρετς εξέφρασε ο σωκράτης παπασταθόπουλος. Ο ολυμπιακός από την πλευρά του θέλει να τον προσελκύσει για την επιστροφή του στην ελλάδα και να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Το πρώτο γκολ του σωκράτη με τα ερυθρόλευκα (vids). «είμαι έτοιμος για τον ολυμπιακό, μου αρέσει να αναλαμβάνω την ευθύνη». Ο έλληνας κεντρικός αμυντικός φέρεται να «κλείνει» στον ολυμπιακό. Τα περισσότερα χρήματα τότε έδινε ο ολυμπιακός, πολύ περισσότερα από την αεκ, αλλά για μένα τα λεφτά δεν ήταν ο κύριος λόγος για την απόφασή μου». Ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού είναι και επίσημα ο σωκράτης παπασταθόπουλος, όπως ανακοίνωσαν το απόγευμα της δευτέρας… Ο σωκράτης παπασταθόπουλος υπογράφει συμβόλαιο για 2,5 χρόνια. Νέος σοβαρός τραυματισμός για τους «ερυθρόλευκους» πριν από τον τελικό με. Τα νέα και οι τελευταίες ειδήσεις με θέμα: Ο σωκράτης παπασταθόπουλος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση του ολυμπιακού με τον παοκ.

Ο σωκράτης παπασταθόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο να σμίξει με τον κώστα μανωλά στον ολυμπιακό. «είμαι έτοιμος για τον ολυμπιακό, μου αρέσει να αναλαμβάνω την ευθύνη». Την πεποίθηση του πως ο ολυμπιακός θα είναι καλύτερος την πέμπτη (19/8) κόντρα στη σλόβαν σε σχέση με τα ματς με την λουντογκόρετς εξέφρασε ο σωκράτης παπασταθόπουλος. Τα περισσότερα χρήματα τότε έδινε ο ολυμπιακός, πολύ περισσότερα από την αεκ, αλλά για μένα τα λεφτά δεν ήταν ο κύριος λόγος για την απόφασή μου». Πειραματικός ολυμπιακός των αγώνων με τη λουντογκόρετς εξαφανίστηκε και αυτός που εμφανίστηκε στο πρώτο ματς με τη σλόβαν μπρατισλάβας για τα.

Είναι... περίεργο για τον Σωκράτη! - Ποδόσφαιρο - gavros.gr
Είναι... περίεργο για τον Σωκράτη! - Ποδόσφαιρο - gavros.gr from www.gavros.gr
Νέος σοβαρός τραυματισμός για τους «ερυθρόλευκους» πριν από τον τελικό με. Ο σωκράτης παπασταθόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες του ολυμπιακού στη σημερινή (18/8) συνέντευξη τύπου για τον πρώτο αγώνα με την σλόβαν μπρατισλάβας (19/8, 22.00) στο «γ. «έχω μιλήσει με τους συμπαίκτες μου για τον ολυμπιακό. Έως το 2023 θα είναι κάτοικος πειραιά ο σωκράτης παπασταθόπουλος, ο οποίος σήμερα (25/1) θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο σωκράτης παπασταθόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο να σμίξει με τον κώστα μανωλά στον ολυμπιακό. Πειραματικός ολυμπιακός των αγώνων με τη λουντογκόρετς εξαφανίστηκε και αυτός που εμφανίστηκε στο πρώτο ματς με τη σλόβαν μπρατισλάβας για τα. Ο ολυμπιακός εμφανίζεται να βρίσκει. Διαβάστε την απάντηση που έδωσε ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός.

«να σκεφτούμε τη νίκη και στα δύο ματς».

Διαβάστε την απάντηση που έδωσε ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός. Τα νέα και οι τελευταίες ειδήσεις με θέμα: Ο έλληνας κεντρικός αμυντικός φέρεται να «κλείνει» στον ολυμπιακό. Βάζει τα ερυθρόλευκα ο σωκράτης παπασταθόπουλος. Δείτε τα προσωπικά στοιχεία και τα στατιστικά του σωκρατησ παπασταθοπουλοσ της ομάδας ολυμπιακοσ σ.φ.π., στην επίσημη σελίδα της ελληνικής super league. «να σκεφτούμε τη νίκη και στα δύο ματς». Η ομάδα του πειραιά είναι ξεκάθαρο ότι θέλει τον σωκράτη, αλλά η. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για παπασταθοπουλοσ ολυμπιακοσ από το pagenews.gr. Ο σωκράτης παπασταθόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο να σμίξει με τον κώστα μανωλά στον ολυμπιακό. «αν δεν με θέλει η αεκ, τότε μπορεί να επιλέξω όπως είναι μοιραίο, αυτή η μεταγραφή έχει φέρει αρκετές αντιδράσεις σε ολυμπιακό (θετικές) και αεκ. Tη σπουδαία μεταγραφή του σωκράτη παπασταθόπουλου επισφράγισε ο ολυμπιακός. Ο σωκράτης παπασταθόπουλος υπογράφει συμβόλαιο για 2,5 χρόνια. Τα περισσότερα χρήματα τότε έδινε ο ολυμπιακός, πολύ περισσότερα από την αεκ, αλλά για μένα τα λεφτά δεν ήταν ο κύριος λόγος για την απόφασή μου».

Άρσεναλ και παπασταθόπουλος αποφάσισαν να τερματίσουν πρόωρα την συνεργασία τους και ο ελληνας διεθνής στόπερ είναι πλέον ελεύθερος να συμφωνήσει. «έχω μιλήσει με τους συμπαίκτες μου για τον ολυμπιακό. Ο ολυμπιακός εμφανίζεται να βρίσκει. Τα περισσότερα χρήματα τότε έδινε ο ολυμπιακός, πολύ περισσότερα από την αεκ, αλλά για μένα τα λεφτά δεν ήταν ο κύριος λόγος για την απόφασή μου». Με παπασταθόπουλο ο ολυμπιακός κόντρα στην για τους λόγους που επέλεξε τον ολυμπιακό και τους στόχους που έχει μίλησε ο σωκράτης.

MATCH WORN DIRTY SHIRT SOKRATIS PAPASTATHOPOULOS ...
MATCH WORN DIRTY SHIRT SOKRATIS PAPASTATHOPOULOS ... from www.charityidols.com
Βάζει τα ερυθρόλευκα ο σωκράτης παπασταθόπουλος. Ο ολυμπιακός από την πλευρά του θέλει να τον προσελκύσει για την επιστροφή του στην ελλάδα και να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Τα περισσότερα χρήματα τότε έδινε ο ολυμπιακός, πολύ περισσότερα από την αεκ, αλλά για μένα τα λεφτά δεν ήταν ο κύριος λόγος για την απόφασή μου». Ο διεθνής αμυντικός της αρσεναλ χαρακτήρισε μικρές παραφωνίες τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν εις βάρος του στο γ. «αν δεν με θέλει η αεκ, τότε μπορεί να επιλέξω όπως είναι μοιραίο, αυτή η μεταγραφή έχει φέρει αρκετές αντιδράσεις σε ολυμπιακό (θετικές) και αεκ. Ο σωκράτης παπασταθόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο να σμίξει με τον κώστα μανωλά στον ολυμπιακό. Δεύτερο παιδί για τον διεθνή έλληνα ποδοσφαιριστή! Ο ρόνι λόπες έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του στην ελλάδα προκειμένου να κλείσει και τυπικά.

Την πεποίθηση του πως ο ολυμπιακός θα είναι καλύτερος την πέμπτη (19/8) κόντρα στη σλόβαν σε σχέση με τα ματς με την λουντογκόρετς εξέφρασε ο σωκράτης παπασταθόπουλος.

Ο σωκράτης παπασταθόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο να σμίξει με τον κώστα μανωλά στον ολυμπιακό. Άρσεναλ και παπασταθόπουλος αποφάσισαν να τερματίσουν πρόωρα την συνεργασία τους και ο ελληνας διεθνής στόπερ είναι πλέον ελεύθερος να συμφωνήσει. Ποδοσφαιριστής του ολυμπιακού είναι και επίσημα ο σωκράτης παπασταθόπουλος, όπως ανακοίνωσαν το απόγευμα της δευτέρας… «είμαι έτοιμος για τον ολυμπιακό, μου αρέσει να αναλαμβάνω την ευθύνη». Πειραματικός ολυμπιακός των αγώνων με τη λουντογκόρετς εξαφανίστηκε και αυτός που εμφανίστηκε στο πρώτο ματς με τη σλόβαν μπρατισλάβας για τα. Διαβάστε την απάντηση που έδωσε ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός. Τα περισσότερα χρήματα τότε έδινε ο ολυμπιακός, πολύ περισσότερα από την αεκ, αλλά για μένα τα λεφτά δεν ήταν ο κύριος λόγος για την απόφασή μου». «να σκεφτούμε τη νίκη και στα δύο ματς». Είμαστε πανέτοιμοι και προέχει να κερδίσουμε», δήλωσε ο καλαματιανός στόπερ της άρσεναλ. Ο ρόνι λόπες έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του στην ελλάδα προκειμένου να κλείσει και τυπικά. Βάζει τα ερυθρόλευκα ο σωκράτης παπασταθόπουλος. Ο έλληνας κεντρικός αμυντικός φέρεται να «κλείνει» στον ολυμπιακό. Ο σωκράτης παπασταθόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες του ολυμπιακού στη σημερινή (18/8) συνέντευξη τύπου για τον πρώτο αγώνα με την σλόβαν μπρατισλάβας (19/8, 22.00) στο «γ.

«αν δεν με θέλει η αεκ, τότε μπορεί να επιλέξω όπως είναι μοιραίο, αυτή η μεταγραφή έχει φέρει αρκετές αντιδράσεις σε ολυμπιακό (θετικές) και αεκ παπασταθοπουλοσ. Νέος σοβαρός τραυματισμός για τους «ερυθρόλευκους» πριν από τον τελικό με.

Posting Komentar

0 Komentar